PUSLINGE/TUMLINGE

Puslinge  0. – 2. klasse :

Vi er kredsens yngste hold. Hver tirsdag samles alle fra 0-2 klasse. Vi laver alt muligt sjov og skørt, bare fordi vi har lyst.

Traditioner har vi masser af. Den sidste gang før jul spiller vi altid banko. I løbet af året laver vi fuglemad, fastelavnsboller, bager julesmåkager, tager på stjerneløb, refleksløb og andre sjove løb, høster om efteråret og laver f.eks. hyldebærsuppe eller marmelade af bær eller samler fine kastanjer på vores allerhemmeligste kastanjested. Vi tænder bål og bager snobrød, af og til med fyld. Vi tager til børnegudstjenester i kirken og vi besøger kirken alene med præsten eller går en tur på kirkegården. Hvis der er sne befinder vi os nok.

Nogle gange laver vi julegaver, tegner og maler, er kreative med sæber, bolsjer, perler eller figurer, bygger huler eller får læst Sille og Sigurd historier, andre gange kan vi finde på at lege et helt møde væk.

Ind imellem alt det tager vi mærker til vores forbundsskjorte og du skal være klar på at lære at binde et råbåndsknob og færdes i naturen.

Vi deltager i kredsens 3 fælles lejre, 2 weekendlejre og 1 sommerlejr der ligger i Kr. himmelfartsferien el.grundlovsferien. Mange er med på deres første lejr som pusling/tumling. Det er sjovt at lege, lære og være hele dagen og selvom hjemveen måske sniger sig ind om aftenen er lejrlivet noget de fleste af os nyder.

Vi passer på hinanden og lærer at samarbejde, dele og tage hensyn til hinanden og omgivelserne.

Vi respekterer hinanden som vi er, og der er plads til alle. Du behøver ikke være god til noget specielt for at gå til FDF, vi bruger hinandens styrker og lærer af dem.

Vores mødeaften er Tirsdag kl. 18.00 – 19.30.

Mange hilsener Simone, Pia og Marianne.

Puslinge4

5eb9502a-bb6e-4920-8826-c8c3fa98d6a9_l